Services

Meer dan 12 jaar gecombineerde ervaring en expertise

AANMETEN KUNSTGEBIT

Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van kunstgebitten. Waar de werkstukken verstuurd worden bij de tandarts, blijven ze bij ons in huis. Hierdoor bent u verzekerd van de beste service en zullen wij u nooit doorsturen naar een ander adres. Daarnaast gebruiken wij hoogwaarde producten en geven wij garantie op onze werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvende advies gesprekken. Heeft u angst voor behandelingen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met aangepast technieken indien nodig. 

IMPLANTEREN

Sinds 2021 implanteren wij in eigen praktijk. Wij hebben hiervoor alle materialen in huis en werken nauw samen met onze ervaren implantologen. Hierdoor hoeven wij u niet door te sturen naar een ander adres en kunnen wij indien nodig snel schakelen. Voor het aanvragen van implantaten maken wij foto's en bekijken wij de situatie. Deze gegevens sturen wij door naar uw zorgverzekeraar, die reageerd met een antwoord. In de meeste gevallen een goedkeuring, waardoor de implantaten vaak voor 100% vergoed worden.

AANPASSEN/ REPARATIE

Heeft u een ongelukje gehad met uw prothese, of bent u niet tevreden over een prothese die ergens anders is aangemeten? Wij kunnen ook in deze gevallen veel voor u betekenen. Zo is het mogelijk reparatie te verrichten terwijl u wacht. Aanpassingen van de prothese kunnen wij meestal in dezelfde dag verrichten. Denk hierbij aan vervangen van tanden en kiezen, opvullen van de prothese of beslijpen van de prothese bij drukplekken of 'verkeerd'contact.